Suna Acum+40 241 619 719

Trimite Mail[email protected]

Viziteaza-neȘtefan cel Mare, 56, Constanța, 900692

#

Caracteristicile cursului

Perioada IUNIE 2021- OCTOMBRIE 2021
Durata 3 luni
Tipul cursului Calificare
Certificat Acreditat
Cod NC/COR ?
Curs Teoretica si Practica
Conditii de acces Studii gimnaziale (8 clase). Minim 16 ani.

Lector

Domeniul de ActivitateAlimentație publică

Nr. locuri25

1190 RON 990 RON

Inscrie-te acum

Descriere curs:

La începerea cursului, fiecare cursant va primi suportul de curs (în format electronic) și orarul desfășurării cursului.

Pregătire teoretică: o lună luni, 2 zile/saptamână, între orele 16.00 și 20.00

Pregătire practică: o lună, în cele mai cunoscute restaurante din Constanța, asistat de un chef bucătar cu experiență – program flexibil

La încheierea cursului, participanții la programul de calificare vor susține un examen de absolvire în urma căruia vor primi certificatul de calificare profesională în meseria de bucătar.

Cursurile desfășurate de noi sunt autorizate ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), diplomele eliberate fiind valabile și recunoscute în România dar și în toată Uniunea Europeană conform codurilor COR în vigoare, fiind emise de Ministerul Educației și Ministerul Muncii.

Ce tip de diploma obtin dupa absolvire/calificare?

Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire/calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.
Certificatul de absolvire/calificare are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Garantii oferite

1. Obtii un certificat de absolvire/calificare GARANTAT PE VIATA, fara termen de valabilitate
2. Vom fi prietenul, sfatuitorul si consilierul tau pentru a te pregati sa faci fata pe piata fortei de munca si sa constientizezi ca dupa absolvirea cursului vei fi bun profesionist in adevaratul sens al cuvantului
3. Permanent punem accentul pe valoarea si importanta clientului pentru noi, pe nevoile si gradul de satisfactie al interesului acestuia si mai putin pe contravaloarea cursului
4. Standarde de calitate la nivel european si international pentru programele de pregatire profesionala ale adultilor prin respectarea si punerea in aplicare a rezolutiilor UE in domeniul formarii profesionale continue a adultilor
5. Respectarea intocmai a GDPR, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
6. Garantarea unui parteneriat de colaborare pe viitor intre institutia noastra si absolventi

Alte taxe aferente cursului:

Taxa de examinare in valoare de 100 lei se achita separat, pana la finalizarea cursului.

Modalitati de plata:

Cursul poate fi achitat in doua rate, prima rata de 50% din contravaloarea cursului, la inscirere.

Reduceri:

Se acorda reduceri de 15% pentru elevi si studenti si 30% pentru inscrierea la al doilea curs organizat de noi, precum si 100 RON la plata integrala a cursului.
Reducerile nu se cumuleaza. Se acorda reducerea cea mai mare.

Acte necesare

  • 1Copie după actul de naștere
  • 2Copie după buletin sau carte de identitate
  • 3Copie după actul de învațământ obligatoriu (minim 8 clase)
  • 4Fișa de aptitudine (de la medicul din medicina muncii) pe care trebuie specificat „apt pentru prestarea ocupației de bucătar” sau „apt bucătar”
  • 52 fotografii color 3/4 (tip buletin)
 

Galerie